Vanuit mijn liefde voor interieur, architectuur en kunst ben ik architectonische vormgeving op de kunstacademie gaan studeren. Tijdens de verplichte vakken schilderen en modeltekenen raakte ik verslingerd aan het schilderen.

Water, vogels, bloemen en portretten schilder ik vaak in combinatie met elkaar of met een vervreemdend aspect erin. Ik werk op doek met acryl, krijt, knipsels, en inkt. De kleuren geel, blauw en groen voeren de boventoon. Mijn drive is schoonheid. Kleur, vorm, materiaal en textuur zijn mijn speelgoed en taal. In mijn schilderijen net als in mijn interieurontwerpen gaat het om speelsheid, ruimte en het avontuur van het maken.

Joost Bongers – schilderijen
Ruisvoorn 13, 3831 DL Leusden
T: 06-25214730

a-joost-bongers-son-with-nosebleed
b-joost-bongers-Annette
c-joost-bongers-fado
d-joost-boongers-boy-with-bluebird
e-joost-bongers-crow-and-lilies
f-joost-bongers-into-the-woods
g-joost-bongers-into-the-woods2
h-joost-bongers-moonlight
i-joost-bongers-my-secret-garden
j-joost-bongers-aanmeldcentrum
k-joost-bongers-blue-bird
l-joost-bongers-into-the-woods3
m-joost-bongers-the-lake
n-joost-bongers-webreus
o-joost-bongers-woman-with-collared-parakeet
a-joost-bongers-son-with-nosebleed b-joost-bongers-Annette c-joost-bongers-fado d-joost-boongers-boy-with-bluebird e-joost-bongers-crow-and-lilies f-joost-bongers-into-the-woods g-joost-bongers-into-the-woods2 h-joost-bongers-moonlight i-joost-bongers-my-secret-garden j-joost-bongers-aanmeldcentrum k-joost-bongers-blue-bird l-joost-bongers-into-the-woods3 m-joost-bongers-the-lake n-joost-bongers-webreus o-joost-bongers-woman-with-collared-parakeet